Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми ако наистина офертата е 270 за 2 горни и 2 долни , долните излизат 135 и горните и те 135 , така печеля и аз за 2 долни и голегата с 2 горни също е на кяр.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от clever Покажи съобщение
      Ето и още малко информация за носачите:
      http://at*****.com/ALFA%20ROMEO
      Първоначално публикувано от nosachi.eu Покажи съобщение
      Ето и официалните цени от сайта ни:
      Първоначално публикувано от clever Покажи съобщение
      До момента почти всички от колегите пишещи по темата закупиха носачи от мен.
      http://at*****.com/ALFA%20ROMEO
      Това е моят сайт на който може да намерите пълна информация. Има и посочени телефони на който може да уточним подробности и допълнителни въпроси.
      Старая се вече да поддържам постоянна наличност от комплектите за да мога да бъда полезен максимално бързо.

Гаранцията е шест месеца от датата на закупуване.
      Колеги, няма нищо лошо да си помагаме, но това е реклама на сайт за части и извършване на търговска дейност чрез форума. Правилата на нашия форум го забраняват. Моля уточнявайте се на ЛС. Ако искате да предлагате Вашите продукти на широк кръг от потребители, моля запознайте се с правилата от платените обяви, или се свържете с администратор.
      Last edited by tonov; d.m.y г., 19:45.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
        Някой колега да направим комбина , на мене ми трябват 2 долни за 156 2.0 ТС?

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:42 ----------

Колега ще можеш ли да разясниш по-подобрно какво съдържа пълен комплект и шест части. Също така как някои колеги са си закупили долни + горни за 270 Лева а това не го намирам в сайта, също така каква е цената на 2 долни или на 2 горни само?
        Поздрави
        Ако прочетеш темата внимателно, ще разбереш какво включват комплектите - накрайници, биелетки и т.н.

Ми ако наистина офертата е 270 за 2 горни и 2 долни , долните излизат 135 и горните и те 135 , така печеля и аз за 2 долни и голегата с 2 горни също е на кяр.
        Словосъчетанието "Ми ако наистина" грам не е на място при условие, че съм ги снимал и съм разяснил точно колко съм платил за тях. Сметките кой е на кяр и кой нема да е айде да ги правим наум или на лично, щото темата беше доста добре като инфо, но както каза Тонов е на път да бъде затрита.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

От цялата работа неразбрах къде има горни и долни носачи АТР за 270 лева, че да си поръчам.
          156 1.8 TS

Comment

Във пост първи от темата!

Comment

носачи

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
              От цялата работа неразбрах къде има горни и долни носачи АТР за 270 лева, че да си поръчам.
              Ето колега:
              Контакти:
              гр.Пловдив
              Mtel: 0885 95 81 09
              Vivacom: 0878 24 14 60

Аз съм много доволен от обслужването, както и от стоката (на външен вид поне), остава да монтирам и ще видим как ще се държат на пътя!!! Във форума на Ауди и БМВ има доста добри отзиви за марката ATEC, дано и ние да останем доволни!

Last edited by atos85; d.m.y г., 22:39.
              Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
              Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
              Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Моля, колегата, който си поръча носачи, да ми пише пак или директно да ми се обади /0886704412/, че му затрих личното

Comment

Интересно, като ги попитах ми казаха 210лв долни 270 комплект Явно човекът предпочита да ги продава комплект.
                  Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Така като гледам, с тези носачи май аз "провлачих крак", бях си ги поръчал директно от ebay-a мисля някъде Април месец и до сега съм навъртял към 12-13 000. За сега всичко е ОК. Бях сменил само долните носачи и говоря за тях. Ако някой е минал повече километри, нека да пише с какви впечатления е.

Comment

колеги кажете др мнения актуални мисля и аз да си зема комплекта за 156 тази цена е мн добра дано да са здрави за това искам пресни мнения
                      Last edited by tonov; d.m.y г., 18:30.
                      ALFA ROMEO-145, 1.4 -16V T.S-97g

Comment

колеги някои да му трябват долните носачи на мене ми трябват само горни ако някои иска на каже аз мисля да ги порачвам
                        ALFA ROMEO-145, 1.4 -16V T.S-97g

Comment

17 500 km без проблеми ..
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            17 500 km без проблеми ..
                            Не се заяждам, но как ги врътна тези километри за 3 месеца.

Comment

Нямаш си представа как се навъртат километри за малко време.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm;Alfa Romeo 156 1.8 T.S.ex, Alfa Romeo 146 1.4 T.S.ex

Comment

Вчера сложих от въпросните горни носачи, дано да изкарат по дълго.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Working...
                                X